Pobednici takmičenja 2013

Petočlana komisija je izabrala najbolje fotografije sa ovogodišnje kampanje Onlajn nedelja. Rezultati su sledeći:

NAJBOLJA FOTOGRAFIJA:

•  Prvo mesto sa 17 bodova i nagradu od 5.000 dinara je osvojila fotografija koju je poslala Marija Jovanović iz osnovne škole “Stevan Dukić”

Fotografija je nastala 22. marta 2013. Prvaci OŠ “Stevan Dukić” u Beogradu upoznaju se sa digitalnim kabinetom i ponašanjem na internetu i igraju logičke i matematičke igrice.

foto1

•  Drugo mesto sa 16 bodova i nagradu od 3.000 dinara je osvojila  fotografija koju je poslala Ljiljana Janićijević iz osnovne škole “Đura Jakšić”

Fotografija je nastala 22. marta 2013. u digitalnoj učionici OŠ “Đura Jakšić” u Kragujevcu.  Učenici IV/1 razreda, dovoljno IKT opismenjeni za svoj uzrast na časovima predmeta RAČUNARI uz učiteljicu, entuzijastu i zaljubljenika u IKT, podučavali su predškolce kako da bezbedno uđu na internet, pretražuju igrice, bojanke, dečje pesmice, video klipove.

foto2

•  Treće mesto sa 13 bodova i nagradu od 1.000 dinara je osvojila fotografija koju je poslao Toplica Petrović iz osnovne škole “Ljupče Nikolić”

Fotografija je nastala 21. marta 2013. u OŠ “Ljupče Nikolić” u Aleksincu. Za učenike I razreda učitelj Toplica i njegovi učenici (IV r.) organizovali su čas bezbednosti na internetu. U okviru časa učenici I razreda uključili su se u Onlajn nedelju 2013. Učenica I razreda je posle uspešnog pristupanja Onlajn nedelji 2013, sa oduševljenjem uzviknula: “Uspela sam!”

foto3

 

NAJBOLJI VIDEO ZAPIS:

Dobili smo samo jedan video zapis, koji je vrlo interesantan i zasluženo osvojio prvu nagradu u iznosu od 5.000 dinara, a poslao ga je Toplica Petrović iz osnovne škole “Ljupče Nikolić” (pogledajte na ovom linku).

 

Brojač
Mapa
Uključite se!
Takmičenje
Takmičenje
Uključite se