Pobednici takmičenja 2016

 Učesnici su tokom Onlajn nedelje svoje aktivnosti beležili putem telefona, fotoaparata ili video kamere. Nagrade su dodeljene za najbolje fotografije, najbolji video zapis, igricu, najkreativniju primenu IKTa i najaktivnije učesnike. 

Najbolje fotografije

Miroslav Bukumirovic Setonje

Fotografiju je poslao Ivan Grujin iz Osnovne škola „Miroslav Bukumirović-Bukum“, Šetonje

OS Veliki Borak (1)

Fotografiju je poslala Biljana Popović iz Osnovne škola “Knez Sima Marković” Barajevo, izdvojeno odeljenje Veliki Borak tokom aktivnosti “Otvorena vrata / Razmena znanja”

OS Svetozar Marković Vranje 2

Fotografiju je poslala Trajković Domnika iz Osnovne škola “Svetozar Marković “, Vranje

OS 1 maj Vrtogos (1)

Fotografiju je poslala Slađana Dimčić iz Osnovne škola “1. maj “, Vrtogoš

Najbolji video zapis

Autorke najboljeg video zapisa su Biljana Veselinović iz Osnovna škole za obrazovanje i vaspitanje dece i omladine sa smetnjama u razvoju “Smeh i suza”, Aleksinac i Danijela Stefanović iz Osnovne škole “Vuk Karadžić”, Žitkovac

Najkreativnija upotreba IKTa u nastavi

Nagradu u ovoj kategoriji je dobila Slavica Gomilanović iz Osnovne škole “Đura Jakšić” Oreškovica, koja je organizovala niz kreativnih aktivnosti kao što su : “Bajka na poklon za predškolce”, “Matematika u stripu za prvake”, “Raspevani trećaci” i “Stop Motion Studio”. Detaljan izveštaj kreativne upotrebe IKTa možete pogledati na ovom linku. Detalje možete pogledati i na Unite IT portalu.

Najbolja igrica

Katarina Dinić za igricu “Zubić vila”

Strahinja Lukić za igricu “Saving the Princess !”

Najaktivniji učesnici

Gordana Petrović iz Mašinskotehničke škole „14. Oktobar“ iz Kraljeva, koja je kreirala web stranicu na kojoj su postavljene sve aktivnosti, fotografije i video zapisi sa ovogodišnje Onlajn nedelje, kao i elektronski izveštaj. Aktivnosti iz svoje škole Gordana je postavila i na Unite IT portalu .

Olgica Mihajlović iz Osnovne škole “Ljubica Radosavljević Nada” iz Zaječara, koja iako škola nema telefon ni Internet uspešno organizovala razne aktivnosti tokom Onlajn nedelje .

Olgica Spasojević, nastavnik u OŠ “Petar Leković”, Požega, koja je na vrlo interesantan način predstavila raznovrsne aktivnosti koje su organizovane tokom Onlajn nedelje.

Violeta Ivković, Aleksandra Jovankin Aleksić, Marsela Eskenazi Milutinović, Marija Žarković i Irena Đenić Janić iz Poljoprivredno-hemijske škole “Dr Đorđe Radić” iz Kraljeva. U okviru Onlajn nedelje tim od pet nastavnica i stručnih saradnica osmislio je i realizovao niz aktivnosti za učenike, roditelje i nastavnike. Primaran cilj je bio da se učenici i nastavnici upoznaju sa što više alata i mogućnosti korišćenja IKT-a u nastavi ali i  razvijanje svesti o potrebi  za stalnim razvijanjem  veština za korišćenje IKT-a.

Miloratka Simeunović koordinator Onlajn nedelje ispred Tehničke škole u Ivanjici. Aktivnosti učenika su uključivale rad sa  učenicima iz dnevnog centra “Sunce” i “Otvorena vrata”, kao i rad sa učenicima  od nižih ka višim razredima. Učesnici predavanja su bili i predstavnici lokalne samouprave, policijske Uprave u Čačku, članovi školskog odbora, članovi saveta roditelja, roditelji, nastavnici naše škole i školski pedagog. Tehnička škola je organizovala veliki broj aktivnosti kao što su: Prezentacija “Stop elektronskom nasilju” učenika Tehničke škole, Prezentacija “Društvene mreže i internet”, Strip online nedelja, Film “Elektronsko nasilje” i sajt o elektronskom nasilju.

Brojač
Mapa
Uključite se!
Takmičenje
Takmičenje
Uključite se