Rezultati 2012

malibaner

Onlajn nedelja se uspešno odvija u Srbiji. Preko 70 partnera (škola, nevladinih organizacija, biblioteka) je aktivno bilo uključeno u kampanju. Na donjim linkovima možete pogledati utiske sa sprovedenih akcija:

OŠ "Đura Jakšić" - Dočekali deka i baka da uče od svog đaka


"Započeli smo Onlajn nedelju tako što smo pozvali učenike da dovedu svoje bake i deke u školu na čas informatike. Bake i deke su se rado odazvali, pa je naš kabinet za informatiku zaista bio krcat. Svidelo se i bakama i dekama, i unucima i nastavnicima, pa smo odlučili da ovakve i slične časove držimo i ubuduće".

više >>


Baka i unuka

OŠ "Ljupče Nikolić", Aleksinac


Pogledajte foto i video materijal.


više >>
aleksinac_03_
Šesta beogradska gimnazijaOrganizovala zanimljiv događaj -  otvorena vrata informatičkog kabineta za sve zainteresovane koji žele da probaju Internet. Učenici su bili "vodiči" i približili građanima mogućnosti Interneta.više >>DSCF4100

Osnovna škola"Hristo Botev"


u Onlajn nedeji je organizovala nekoliko zanimljivih aktivnosti. Pročitajte više >>


hristo1
Novosadski humanitarni centar

u prostorijama NS Telecentra organizovano  druženje sa decom i volonterima iz Romskog dečjeg centra čija tema je bilo povećanje bezbednosti dece na Internetu.


Pročitajte više >>
onlajn-(26)

ETŠ "Nikola Tesla"


U toku Onlajn nedelje zainteresovani učenici škole su mogli su da odaberu različite aktivnosti. Klikom na digitalni Brojač potvrđivali su svoje učešće. Izradom testa e-Virtuoz dobijali su procenu svojih IT veština u poslovnom okruženju.


ETSNikola
Brojač
Mapa
Uključite se!
Takmičenje
Takmičenje
Uključite se